Løkken Mole 30 december.

Dagens tur gik til molen ved Løkken. Vi kom til et meget stille og flot Vesterhav.

Håbede på, at vi kunne være heldig at finde et par torsk inden nytårsaften. Det blev det ikke til. Vi fik et par fladfisk, Søren en under mål og jeg en med mærkelige sår på. De kom ud igen.

Et meget stille Vesterhav

Molen er meget glat og smattet, så man må lige gå forsigtigt. Molen er et godt sted at fiske fra. dog skal man være klar på mange tilskuere. Mange mennesker kommer forbi og kigger / snakker. Der er mange turister i området.

Enkelt Issing som kom ud igen

Den ising, som jeg fangede havde nogle kødsår. Det har jeg nogle gange set hos isinger. Ved ikke hvad det er, som giver fiskene sår, men det tager lysten til at smide den på stegepanden.

Lille issing, som kom ud igen med ondt i tænderne

Det var ikke mange fisk som blev fanget på molen idag. En anden fisker fik 2 skrubber. Ellers så vi ikke noget der kom ind. Vi kunne dog stå og betragte en sæl, som lå og slappede af lige uden for molen et par timer.

Fra molen, set mod nord
Molen set udefra og ind mod land
Molen ved Løkken strand, set fra land.

30. december, småkoldt. Vi står og småfryser. Vi taler ofte om, at vi burde få en jolle med højere fribord. Og så får vi øje på et par stykker, som kommer padlende på et bræt. Det ser frisk ud når der kommer sådan et par padlende forbi. De satte sig ned og filmede en sæl som lå og hyggede sig et stykke ude.

Ingen fisk, godt vejr og mange mennesker i godt humør. Vi kan bare sige: Godt nytår. 2021 kan kun blive bedre.

Knæk og bræk derude.

Lignende artikler