Kattegat en kold november dag.

Lørdagens tur gik til Bønnerup, i håb om at vi kunne finde nogle fladfisk. Der var meget tåget fra morgenstunden, men i takt med, at vi nærmede os Bønnerup, blev det mere klart i vejret. Med en temperatur på 2 – 3 grader, var det på med flydedragten. Så kan man holde varmen.

Det blev til nogle få issinger, en enkelt fjæsing, faktisk en stor en.
Jeg fik 3 issinger med hjem. Søren fik 2 issinger med hjem. Derudover havde han 3 små, som kom ud igen, så de kan vokse sig større til foråret. Det er ikke mange fladfisk vi fanger nu.

Og så fik vi en hulens masser ulke. Vi har ikke tidligere fanget så mange ulke ved Bønnerup. vi diskuterede, om det skyldes, at der er kommet mere beplantning på bunden. Who knovs?

En af dagens ulke

Når en ulk bider på og man haler den ind, er der meget modstand. Det virker som om, at den åbner den store mund og dermed er det som at hive et drivanker ind.

Ulken er en speciel fisk at se på. Mange kalder dem københavnere.
Masser af dem ved Bønnerup i dag

Tilbage på land efter nogle timer på vandet. Jeg havde ikke fået ordentligt fodtøj på, så der blev noget koldt i kælderen. Lidt fisk blev der til at pakke ned.

Men en dejlig dag på vandet i godt vejr. Tørvejr og rimelig vind, det blev en god dag.

Ikke mange flade, men lidt har jo også ret. Efteråret giver ikke mange fladfisk når vi fisker kystnært.

Lignende artikler


Warning: file_get_contents(/var/www/fjordfisker.com/public_html/wp-content/plugins/wp-travel-engine/wp-travel-engine.php) [function.file-get-contents]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/fjordfisker.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6633