Als Odde – Nyt slæbested

Det nye slæbested ved Als Odde er færdigt og klar til brug. Det blev færdig i efteråret 2020. Det er et godt slæbested. Det er en smule stejlt.
Der er god plads til parkering af bil og trailer. Det er gratis at bruge slæbestedet. Slæbestedet er lavet af Mariagerfjord kommune.

Jeg vil dog anbefale, at man tjekker vandstand inden man kører til Odden. Ved meget lavvande, kan det være umuligt at sætte båden i vandet på grund af manglende vanddybde. Jeg var der en augustdag, hvor der var meget lavvandet, Turde ikke sætte båden i, da traileren skulle et stykke ud over pladen og det så mudret ud. Jeg var heller ikke sikker på, at der var vand nok til, at båden kunne flyde. (Billeder nederst i artiklen)

Der er fast bro, med masser af plads til fortøjning på begge sider af broen, så det er muligt at flytte rundt på bådene hvis de er kø ved slæbestedet.

Fint slæbested. Der var meget højvandet, den november dag, hvor jeg var forbi med kamera. Men et slæbested som kan bruges ved de fleste vandstande, dog ikke når der er meget lavvande.

Betonplade gør det sikkert at køre ud. Den kan virke stejl. Pas på ikke at komme ud over pladen ved lavvande.
Det er gratis at benytte slæbestedet.

Als Odde er et godt udgangspunkt for en tur på Kattegat og ikke mindst for en tur ind i fjorden

Lignende artikler