Havbars fra Vestkysten

Søndagens tur gik til vestkysten. Sammen med Søren var vi en tur, syd for Hanstholm, for at lede efter Havbars. Vi havde begge held med at finde havbars. Søren fangede 2, men den ene var under mål, så den kom ud igen. Jeg havde held med at fange en på 51 cm. En fantastisk fisk, som gav en masse fleks på stangen. Når man får en havbars på krogen, så er der virkelig træk på.

51 cm og i meget kampklar form

Flot fisk, som virkelig giver en på opleveren, når man fanger dem. Mindstemål er 42 cm. I følge nuværende regler, må man kun tage 2 havbars med hjem pr dag.

Vesterhavet på en stille, men dog noget fugtig dag. Fisk på krogen

Da jeg kørte mod kysten, lige efter Østerild, fik jeg øje på en ulv, som gnaskede på et eller andet ca. 50 meter inden på en mark. Troede først at det var en ræv, man da jeg kom tæt på, var jeg ikke i tvivl om, at det var en ulv. Så den helt klart og tydeligt. En tro kopi af de, som vi har set i zoo. Bagefter var jeg meget ærgelig over, at jeg ikke fik stoppet og taget et billede af den.

En søndag med gode oplevelser i naturen.

Opskrift på havbars, som vi laver den

Lignende artikler