Molen ved Bønnerup havn

Molen ved Bønnerup havn er et godt sted at fiske. Vi har normalt brugt Bønnerup som stedet til at søsætte jollen, men det er faktisk og så godt at fiske fra molen der. Så er du på tur og mangler et sted hvor du kan fiske tørskoet, så er der mulighed her. Stedet er godt til fladfisk. I sommerperioden er der masser af fjæsinger. Makrel og ørreder er der også når der er sæson for dem.

Vi var der en weekend i maj 2023. Vi fiskede en eftermiddag fra molen. Det gav en halv snes flade. Et par stykker kom ud igen for at blive noget større. Resten fik varmen på grillen.

Der er nogle platforme, som man kan stå på og fiske. Der er snildt plads til 3 – 4 fiskere på hver platform. Der er platforme placeret på begge moler.

God plads til lystfiskere. Vil man ikke stå på en af platformene, eller er der ikke plads, kan man bare fortsætte til molehovedet. Der er god plads.

Sandorm gøres klar til at komme ud og bade.

På havnen er der gode muligheder for at få renset fiskene inden man tager hjem. Der er 2 renseborde og containere til at komme af med fiskeaffald.

Molen ved Bønnerup havn set ude fra.

Molen set fra molehovedet og ind mod havnen

Lignende artikler