Ørnedalsbugten 10 marts 19. Enkelt ørrede

Dagens tur gik til Ørnedalsbugten.

Det blæste stadig en del og det blev blot til en enkelt ørrede. Den var dog for kort i den ene ende.

38 cm ørrede var lige inde og hilse på. Fanget på bombarda og en rød flue. En fisk i god stand, så det ser ud til, at der er ved at komme sul på fiskene igen.
For en gangs skyld, havde jeg ikke taget fangstnet med. Da jeg skulle have ørreden i land, kom jeg i kambolage med træer i vandkanten. Det var højvandet, så det blev en kamp med fisk og træer. Jeg vil anbefale at bruge fangstnet. Det gør landing af fisken mere blid uden bøwl og det er nemmere at styre den og den kan holdes i vandet, mens man vader ind. Og så er man fri for at slås med bevoksningen.

En nordlig vind gav lidt rusk i vandet og efter et par timer syntes jeg alligevel at det blev lidt koldt.

Lignende artikler